Contact

 

Carrosserie Moerman bvba

Wijmenstraat 22

9030 Mariakerke (Gent)

Belgium

Tel: +32(0)9 236 36 96

Fax: +32(0)9 236 36 97

info @ carrosseriemoerman.be

Alles carrosseriewerken onder een dak

 

Wij herstellen wagens van elk merk. En pakken zowel grote als kleine carrosseriewerken aan. Hiervoor doet u een beroep op ons:

 

carrosserieschade herstellen, inclusief spuiten

 

Onze specialiteit? Spot repairs: wij herspuiten niet uw volledige koetswerk, maar alleen het herstelde stuk carrosserie – zonder kleurverschil! Dat bespaart u heel wat! Bovendien garanderen wij u honderd procent kleurjuistheid – in dag- en kunstlicht. Want ons innoverende kleurlab meet uw carrosseriekleur nauwkeurig op, voor wij uw perfecte Sikkens-lak mixen. Bonus? Onze watergedragen lakken zijn vriendelijk voor het milieu.

 

kleine deuken herstellen, zonder spuiten

 

Kleine deuk of parkeerschade? Zo gefikst, met innovatieve hersteltechnieken en minimale kosten. Dat is pas smart repair!

 

geavanceerde poliertechnieken

 

Stop uw wagen in een glanzend nieuw jasje. Geef uw auto een innoverende Protech-beschermlaag! Deze topcoating doet uw wagen gegarandeerd (uit)blinken

 

autoruiten herstellen of vervangen

 

Sterretje of barst in uw autoruit? Wij herstellen of vervangen ze vakkundig, zonder sporen!

 

meten en richten van uw wagen

 

Uw veiligheid primeert. Daarom meten en richten wij uw wagen volgens de regels van de kunst – zoals bij de elektronische wieluitlijning. Het resultaat? U rijdt na uw carrosserieherstelling met een gerust hart weer de weg op.

 

Carrosseriewerken volgens
de regels van de kunst

 

Een perfect eindresultaat start met een goede voorbereiding – ook bij carrosseriewerken. Daarom richtten wij in onze werkplaats speciale was- en voorbereidingszones in. En aparte ruimtes voor de herstelling of vervanging van de beschadigde onderdelen van uw carrosserie. Tijd om een fris kleurtje te spuiten? Dat doen we in een van de twee spuitcabines, en uw lakverf mixen we in het verflab. Daarna alleen nog de omzichtige montage van uw
carrosserie en ... klaar.
Uw wagen is snel en vlekkeloos hersteld!

 

Autoschade? Vraag nu een vrijblijvende offerte voor uw carrosseriewerken.

Acoat Selected

 

Carrosserie Moerman is lid van Acoat Selected, een groep van onafhankelijke schadebedrijven die aan de hoogste kwaliteitsnormen beantwoorden.

De normen zijn streng, maar de voordelen zijn legio. Meer info

Openingsuren

 

ma-don: 07:30-12:00/13:00-18:30

vrij: 07:30-12:00/13:00-17:00

Zaterdag en na openingsuren:
op afspraak