Contact

 

Carrosserie Moerman bvba

Wijmenstraat 22

9030 Mariakerke (Gent)

Belgium

Tel: +32(0)9 236 36 96

Fax: +32(0)9 236 36 97

info @ carrosseriemoerman.be

Carrosserie herstelling? De referentie in Gent met een halve eeuw ervaring

 

Carrosserie Moerman is al drie generaties een begrip tot ver buiten Gent, voor elke carrosserie herstelling. Want piekfijn vakwerk, een bliksemsnelle service en een vlekkeloos dossier zijn onze handelsmerken. Dat maakt van ons een gegeerde partner voor particulieren én verzekeringsmaatschappijen over heel Vlaanderen.

 

Carrosserie herstelling - met de juiste mensen en het juiste materieel

 

Uw kwaliteitsgaranties voor een vlekkeloze carrosserie herstelling? Onze werkruimte is uitgerust met recente toptechnologie. Zoals de modernste uitdeukapparatuur (Celette-richtbanken), twee spuitcabines en een verflab. En onze ervaren experts – één voor één gepassioneerd door het vak, en echte perfectionisten. Dat betekent dat zij pas tevreden zijn als uw wagen er als nieuw uitziet. Bovendien zijn zij via regelmatige bijscholingen mee met de nieuwste trends en technieken.

 

Carrosserie herstelling met een hart voor u én het milieu

 

U staat centraal in onze dienstverlening. Dat merkt u aan onze snelle en vlekkeloze service, en onze vloot vervangwagens. Maar ook het milieu is blij met onze aanpak. Want wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke, watergedragen lakken. En voeren een waterdicht afval- en recyclagebeleid. U krijgt dus proper werk – bij elke carrosserie herstelling.

 

Neem nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte voor uw carrosserie herstelling.

Acoat Selected

 

Carrosserie Moerman is lid van Acoat Selected, een groep van onafhankelijke schadebedrijven die aan de hoogste kwaliteitsnormen beantwoorden.

De normen zijn streng, maar de voordelen zijn legio. Meer info

Openingsuren

 

ma-don: 07:30-12:00/13:00-18:30

vrij: 07:30-12:00/13:00-17:00

Zaterdag en na openingsuren:
op afspraak